vineri, 21 octombrie 2016

Curs "Alchimia Iubirii" - editia a II - a


CURS - ALCHIMIA IUBIRII - Bucuresti  
sustinut de psih. terapeut holistic Marlena Scarlat

Vineri 28 Octombrie 2016, orele 18.00 - 21.00,
Sambata 29 Octombrie 2016, 10.00 - 17.00

Iubirea este cuvântul care se apropie foarte mult de cuvântul Dumnezeu ca influenţă vibratorie şi se cunosc mii de vindecări care au fost realizate prin folosirea lui. Orice boală cunoscută cedează in fata puterii iubirii pe care o emitem.

In metafora Alchimiei, nu aurul este cel ce trezeste interes, ci mai curand importanta acordata procesului transformarii. Acest cuvant,  „alchimie”, descrie mai bine decat oricare altul asocierea contemplatiei cu procesul emotional.

Alchimia inseamna a amesteca totul la un loc, fara a incerca sa respingi sau sa corectezi ceva - intelegand ca pana si ceea ce este negativ, face parte din procesul de invatare si de vindecare.

Prin contemplatie vedem lucrurile asa cum sunt fara a incerca sa le schimbam. Ideea este sa dizolvam reactia pe care o avem atunci cand traim emotii care ne tulbura, avand grija sa nu respingem si acea emotie.
Contemplatia poate schimba modul in care ne raportam la trairile emotionale si maniera in care le percepem.

Tot alchimie este si Tehnica Polaritatii, parte integranta a terapiei holistice, sustinand sanatatea obtinuta prin inlaturarea blocajelor. Aceasta este unica in modul de aplicare, fiind un tip de atingere blânda si iubitoare foarte relaxanta si vindecătoare. Aplicarea ei a fost practicata în mod eficient până acum ca o formă de vindecare ezoterica, de artă, dupa cum a declarat fondatorul ei, Dr. Stone.

Principiile de baza ale Terapiei Polaritatii se bazeaza pe faptul ca trupul nostru este un camp magnetic singular. El impart corpul in doi poli opusi.. Conform acestui punct de vedere, intregul corp este un electromagnet si energia curge prin el de la un pol la altul. Este o reminiscenta a conceptiei orientale Yin – Yang.

Cel mai important aspect al acestei Teorii a Polaritatii este mentinerea unui echilibru energetic in corp. Toate vindecarile fizice, mentale si emotionale si mentinera unei stari de sanatate depind de acest echilibru. Un alt aspect important este faptul ca existenta blocajelor campurilor si curgerii energetice poate deteriora intregul sistem de sanatate. Utilizind circulatia energiei prin corp apare vindecarea, datorita continuitatii curgerii acesteia prin corp. Echilibrarea energiei prin polaritate reincarca forta vietii unei persoane, echilibrand campurile electromagnetice subtile ale aurei din jurul corpului.

Tehnic vorbind, este o metodă de vindecare emoţionala. Oamenii cu tulburari emotionale pot incepe sa se elibereze, sa ierte si sa se relaxeze. Forta vietii nu face distinctie intre durerea fizica si cea emotionala. Ambele nu sunt altceva decat manifestari ale blocarii fortei vietii. De-a lungul timpului, s-a vazut ca polaritatea ajuta atat tinerii cat si batranii care sufera de diferite afectiuni. In multe cazuri, polaritatea determina o alinare eficienta a durerii, fara medicamente.

Cei care acorda sedinte de polaritate fac sa circule forta vietii, deci si ei pot beneficia de aceasta. Cand se creeaza un circuit al iubirii, toti cei implicati in el dobandesc o stare mai buna. De-a lungul secolelor, multi oameni au afirmat ca dragostea este cel mai bun vindecator. Forta vietii devine puternica prin dragoste. Daca Dragostea cunoaste blocaje, nici forta vietii nu mai circula, iar trupul va reflecta acest lucru. Nu este nevoie sa incercam sa creem dragoste, pentru ca ea reprezinta adevarata noastra natura si esenta.

O sedinta uzuala dureaza aproximativ o ora. Terapia polaritatii poate fi imbinata in mod fericit cu orice alta terapie.

●       ●       ●

Cui se adreseaza cursul?

Acest workshop se adresează atât terapeuţilor, parintilor, maseurilor, cat si persoanelor care vor sa ofere relaxare si vindecare celorlalți.

ATENTIE: La acest curs locurile sunt limitate pentru a putea oferi fiecarui cursant ghidare individuala!

 REZERVA ACUM un loc la curs la:

Tel. 0740030052  si adresa de e-Mail:  marlengoldhand@yahoo.com

Iti doresti sa participi la acest workshop:
- Daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, sa te cunosti mai bine, sa devii mai armonios cu tine insuti si cu cei din jurul tau;
- Daca doresti sa-ti intelegi si sa-ti gestionezi emotiile, tiparele si momentele de cumpana;
- Daca esti suprasolicitat mental si emotional;
- Daca iti doresti sa ai relatii mature, echilibrate si o viata transformative;
- Daca te simti blocat, obosit, tensionat;
- Daca ai nevoie sa comunici mai eficient cu trupul tau si sa-i decodifici mesajele.

Cursul  iti propune: 
- Să primești sesiuni  de Polaritate, în paralel cu o înţelegere aprofundată a acestui tip de terapie;
- Să primești cunoştinţele necesare pentru a oferi Polaritate ca practicant.

Vei invata:
1. Cum sa practici aceasta terapie pe tine, prin altii, pentru a putea ameliora sanatatea fizica si emotionala.
2. Cum sa iti ajuti prietenii si familia prin aceasta terapie
3. Cum sa te accepti si sa-ti integrezi emotiile cu si prin iubire, pentru a ”digera” mai bine evenimentele din viata si a deveni mai matur pe plan emotional.

Iti sugerez sa iti aduci haine lejere, o patura, încredere in forța vieții in procesul de vindecare si multa iubire.

Daca rezonezi cu aceasta cunoaștere te aștept cu drag!
Daca simți si dorești sa împărtășești si celorlalți, te rog sa distribui informațiile acestea, am încredere ca vor ajunge la cine are nevoie de ele.

●       ●       ●

Investitia in persoana ta, este 350 RON.
Inscrierea devine efectiva numai in momentul achitarii unui avans de 100 RON pana la data de 26.10.2016.
Persoanele care achita avansul pana la data de 24.10.2016 inclusiv, beneficiaza de un discount de 50 RON.
Vino cu 3 prieteni si beneficiezi de 70% Reducere.

Programul de desfasurare a cursului:

Vineri 28 Octombrie 2016, orele 18.00 - 21.00,
Sambata 29 Octombrie 2016, 10.00 - 17.00

PACE SI IUBIRE ITI DORESC !
Echipa FORTA VIETII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu